Logo_nacionalniParkovi_
  webfest2011_baner

 

line

Panoramski putevi

Panoramski_putevi

You Tube

You_Tube

Brošura - monitoring

monitoring

Početna Aktuelno Nacionalni parkovi Crne Gore nastavljaju rekonstrukciju nacionalnog restorana „Crno jezero“ u NP Durmitor

Nacionalni parkovi Crne Gore nastavljaju rekonstrukciju nacionalnog restorana „Crno jezero“ u NP Durmitor

Nacionalni parkovi Crne Gore nastavljaju rekonstrukciju nacionalnog restorana „Crno jezero“ u NP Durmitor.

Naime, Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore zaključilo je Ugovor o Javnoj nabavci radova na izgradnji i opremanju restorana na Crnom jezeru i opremanju restoranske kuhinje u NP Durmitor. S tim u vezi, JPNPCG je, shodno Zakonu o javnim nabavkama, potpisalo ugovor o izvođenju radova sa najpovoljnijim ponuđačem.

Crno_jezero1

Ugovor je potpisan u Upravi JPNPCG, u  Podgorici, 15.5.2017. godine. 

Drugom fazom rekonstrukcije restorana predviđeni su građevinsko-zanatski radovi, kao i radovi na instalaciji elektro i vodovodne infrastrukture (Ivan Do-Restoran), te radovi na instalaciji termotehničke i kanalizacione infrastrukture.

Rok za izvođenje radova je  40 dana od dana zaključivanja Ugovora.

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore realizuje radove na rekonstrukciji restorana „Crno jezero“ u skladu sa svim ekološkim standardima i principima kada je riječ o izradnji objekta u zaštićenom prirodnom području.

Menadžment JPNPCG i Uprava NP Durmitor uvjereni su da će se radovi na rekonstrukciji restorana „Crno jezero“ odvijati planiranom dinamikom, kao i da će svi posjetioci i ljubitelji prirode biti u prilici da, pored prirodnih ljepota i vrijednosti ovoga Parka, uživaju u novom rekonstruisanom nacionalnom restoranu.

Stavljanjem u funkciju nacionalnog restorana „Crno jezero“, Nacionalni parkovi Crne Gore obogatiće  turističku ponudu NP Durmitor.

PR Služba

 

Mapa

mapa

line_green2

gifHeader_02gifHeader_03gifHeader_04gifHeader_05logoi-dopuna2gifHeader_07gifHeader_08gifHeader_09logo_dopuna